Området / Parker og pladser

Parker og pladser

Plaza  de la Constitución
Er en hyggelig og meget stemningsfuld plads, hvor der slappes af ved springvandet med udsigt til den smukke palmeomkransede Inmaculada Concepción kirke fra 1844. Pladsen er beliggende ved hoved shoppinggaden Calle de Ramon Gallud.
 
 
Parque de Dña. Sinforosa
Denne lille grønne oase er beliggende tæt ved bystranden Playa del Acequión og havnen. For børnene er der en lille legeplads, og af og til bliver der afholdt koncerter.
I gaderne, der støder op til hovedindgangen er der mulighed for at indtage et måltid mad på de autentiske=billige spisesteder med hovedsageligt fisk på menukortet. Vær forberedt på en spartansk indretning, og alle retter beskrevet på spansk.
 
 
Jardin de Las Naciones
Denne 40.000 m2 store park er at finde på Calle Orihuela ved omfartsvejene CV-90 og N-332. Parken indeholder en stor sø, der er formet som det europæiske kontinent. Søen bliver beboet af gæs, ænder og karper. Endvidere findes en legeplads og et område med leguaner og skildpadder. I den østlige ende af parken er de restaurerede udstillingslokaler Los Aljibes at finde, indeholdende skiftende udstillinger. 
 
 
Park Molino del Agua
Parken dækker et areal på over 500.000 m2, og er det største og bedst bevarede sandklit område i regionen. Molino del Agua støder op til La Mata stranden, og indeholder mange pinjetræer, der er plantet for at forhindre sandflugt. En række stier snor sig gennem skoven langs vandløb ned til stranden- ideelt for hyggelige vandre- og løbeture.
 
 
Kamilla og Morten