Området / I byen

I byen

Torrevieja tilbyder et bredt udbud af underholdning om aftenen.

I  “El Barrio de La Punta” (Bar Street) området omkring Calle Apolo (gaderne bag Burger King på promenaden) findes flere pubber, barer og discopubs. Åbningstiderne er fra kl. 21.00 til 04.00 om morgenen. De fleste steder har gratis adgang, men en del diskoteker kræver at man køber minimum én drink. Priserne varierer fra 3-8 euro pr. drink.
Vi kan især anbefale Oscars. Han blander chupitos/shots til 1 euro pr. stk. Bestil et shaker glas med f. eks. Sex on The Beach til 5 Euros. Det indeholder 15-20 shots. Men pas på- den er lumsk.
 
Shots på Oscars
 Chupitos på Oscars
 
Er I til store, farvestrålende cocktails, så er Bar Keeper på promenaden et must. De koster ca. 7 euros pr. stk. Der er god sandsynlighed for, at I kan se jer selv på deres facebook side dagen efter.
 
Mere trendy "after hours" barer er at finde i Marinas Salinas (den nye lystbådehavn). Her kan man chille til den nyeste musik på de mange lounge bars og restauranter. Det er også her, at trendy Niki Lounge er beliggende.
Om dagen har flere restauranter menu del dia til 10 euros. 
 
Niki Beach på lystbådehavnen
Niki Lounge
 
For natteravnene er der flere større diskoteker og klubber at afslutte aftenen på. De fleste ligger lidt uden for centrum af hensyn til støjen. En del er beliggende på Avd. Delfina Viudes, efter rundkørslen ved Aquapolis: Noisse Discoteca, Velice og Genius (tiltrækker unge fra hele Europa). Diskotekerne specialiserer sig i forskellige musikstile, fra ”techno” til salsa. Åbningstiderne varierer med sæsonen, om vinteren til kl. 05.00 og i sommerperioden til kl. 07.00. Kæmpediskoteket Discoteca Oz (tidl. Pacha) har et ungdommeligt publikum efter kl. 01.00, med tema aftener såsom foam parties, playboy aftener og future house.

Tæt på vores bolig finder I La Fusion Gastro Music Club på La Mata stranden. Book et bord til spisning og efterfølgende musik.
 
Desuden er der spredt en mængde populære irske pubber ud over byen, især ved strandene Los Náufragos, El Cura, Los Locos og ude i urbanisationerne.

Kamilla og Morten