Området / Restauranter

Restauranter

I Torrevieja findes hundredvis af restauranter med køkkener fra hele verden. Man kan få serveret det meste: traditionel spansk mad, fransk mad, østrigsk wienerschnitzel, svensk husmandskost, pasta og pizza, kinesisk mad, argentinske specialiteter m.m. Vær dog opmærksom på, at mange restauranter i første række til vandet er turistfælder, dvs. dyr og kedelig mad- af og til suppleret med en lidt arrogant betjening. 
På trods af nærheden til havet har vi ofte oplevet, at fisk på restauranterne ikke har været friskfanget, men taget op af fryseren, eller dyppet i frituren.
 
At spise ude er stadig relativt billigt. Til frokost, der er spaniernes hovedmåltid, kan man mange steder købe en Menu del dia til ca. 10 Euros. Inkluderet er typisk forret, hovedret, dessert, drikkevarer og brød.
 
De mange forskellige spanske små-retter der kaldes Tapas findes overalt. Man bestiller typisk 3-5 forskellige Tapas, der ligger flot anrettet i køledisken på enhver lille bar og restaurant. Prøv det!
 
Vi har i det følgende valgt at omtale restauranter i og omkring Torrevieja, som vi har besøgt og kan anbefale på grund af beliggenhed, service, pris/kvalitet og naturligvis maden.
 
Restauranter værd at besøge tæt på boligen:
 
Cafeteria Magani
Ctra. Torrejon (På "the Strip")
 
Lakse lasagne
 
Tag ikke fejl af, af at det "kun" er et cafeteria. I Spanien kan man sagtens få god mad på en bar/cafeteria. Her er mange stamkunder hver dag, både skandinaver og spaniere. At Policia Local også benytter stedet fast, er et kvalitetsstempel.
Altid god stemning inde og ude. En særlig anbefaling: Nordic lasagne (med laks) og rejer i estragon/oste sauce.
 
Restaurante La Boca
Av. Dr. Mariano Ruiz Canovas 30 (Los Locos)
 
 
 
Restaurante Tribeca
Av. Dr. Mariano Ruiz Canovas 36 (Los Locos)
 
Tribeca
 
Er beliggende i gå afstand fra boligen ved Los Locos stranden. Her får man en familiær betjening og rigtig god tre retters menu til 15 Euros inkl. en halv flaske vin.
 
 
Restauranter et besøg værd i downtown Torrevieja:
 
Restaurant Bar La Marina
Bag ved aftenboderne ved indgangen til lystbådehavnen:
 
 
Torreviejas ældste spisested med en spansk uformel atmosfære, hvor man spiser omkring et grønt område med udsigt til lystbådehavnen. Rigelige portioner, god husets vin og dejlig stemning.
Prøv de mange lækre friske fiskeretter, især friskfanget havaborre (seabass) og søtunge (sole) er et must.
Spørg tjeneren, hvis de ikke fremgår af menukortet.
 
 
Pizzeria Roma
Plaza de Waldo Calero (for enden af fredags markedet, ved det store springvand):
 
 
Uden sammenligning de bedste pizzaer i byen, og generelt italienske retter af høj kvalitet.
Læg dertil, at betjeningen er hurtig og venlig, og at de tilbyder specielle børnestole.
Nu tilbyder de også tre retter for kun 9.95 Euros. Husk at spørge efter særligt menukort.
 
Restauranter en køretur værd:
 
Rancho Blanco
Finca de Garbanzuelo, Carretera km. 4,4 km. fra Torrevieja
 
 
En flig af "det gamle Spanien" findes her på denne finca, der ligger i 4 km. syd for Torrevieja, ud af en grusvej- og så lidt længere..
 
 
I sommerhalvåret er det meget stemningsfyldt at sidde udendørs under en patio og opleve flamenco show (i højsæsonen hver fredag og mandag). Betjeningen er meget høflig og professionel, og maden er god, i rigelige portioner og til en fornuftig pris.
 
Patio Andaluz
Ligger på højre side ved Punta Prima rundkørslen, 8,6 km fra boligen
 
 
Meget turistet og lidt kitchet sted. Men egentlig ret hyggeligt og festligt. Hvis man ikke nåede at komme til grisefester i de glade charter 60ér og 70ére, er der nu mulighed for det, inkl. den obligatoriske flamenco optræden, musikanter, der synger og spiller rundt ved bordene samt værten, der kommer rundt med en glaskaraffel med en stærk vin/brændevin, der bliver hældt ned i halsen. Og maden: Den er faktisk godkendt..Stort udvalg og udmærket paella.
Kamilla og Morten