Området / Shopping

Shopping

I Torrevieja har man indkøbsmuligheder fra det helt store hipermarked med 52 udgangskasser (Carrefour), over supermarkeder og til de små forretninger. De sidste befinder sig hovedsageligt i byens centrum. Her findes også det store Mercado de Abastos, der er et overdækket marked, hvor man kan købe alt godt fra havet og fra indlandet (frugt og grønsager).

Det åbne marked, der er et af de største udendørs markeder i Spanien, bliver holdt hver fredag ml. 8-13, og udgår fra rutebilstationen ved Calle Salinero. Et noget mindre marked bliver om onsdagen holdt i La Mata. Kunsthåndværk (læs: souvenirs) kan købes i de talrige boder ved havnen langs Paseo de la Libertad, der holder åbent hver aften ml. 20-24.
 
Tæt på boligen i det nye Centro Comercial Torremarina, Calle Diana, er Mercadona beliggende. Supermarkedet kan nåes til fods og er meget populært blandt spanierne pga. den gode kvalitet og attraktive priser. Vær opmærksom på, at køerne ved kasserne er lange om mandagen, hvor indkøbsvognene bliver fyldt op efter weekenden. Mercadona har åbent mandag-lørdag fra kl. 09.15-21.15. Centret har i øvrigt udviklet sig til et center med mange skandinaviske butikker og serviceydelser: frisør, ejendomsmægler, garn- og blomsterbutik, butik med skandinaviske dagligvarer og snack bar med hotdogservering. Endvidere flere caféer samt banken CAM og kiosken Mercaprensa, hvor man kan bestille JP og andre danske aviser (se nedenfor) samt opnå billig netadgang og udprintning af dokumenter.
 
I Scandinavian Shopping Centre, vejkrydset Calle Fuensenta/Calle La Loma 37, er der mulighed for at købe brød og kager hos det norske bageri og konditori Moritz eller spise i restauranten. Derudover findes der i centret bla. tandlæge, frisør og spa/terapi. Det norskejede supermarked Scandigo med skandinaviske varer er nu udvidet og flyttet i nye lokaler overfor centret. Her kan du bestille JP eller Ekstra Bladet i fotokopi til afhentning dagen efter og nyde en forfriskning i caféen. Scandigos åbningstider: 9-18 (14).
 
 
Habaneras er et stort indkøbscenter med mange forskellige butikker, som ligger 5 min. kørsel fra huset.  Her er alt fra de store internationale kæder såsom H&M, Zara, Intersport og Jack & Jones samt mange spændende mindre butikker med spansk præg. Her kan der ligeledes spises - Foster´s Hollywood serverer store burgermenuer. 
 
   
  
Syd for Torrevieja ved N-332 i Orihuela Costa er der åbnet et nyt kæmpe shoppingcenter Zenia Boulevard, med 150 forretninger og utallige restauranter, heraf flere billige tapasrestauranter. Alle de store tøjbrands er at finde her: Massimo Dutti, Zara, Mango.
 
Zenia Boulevard
 
Er der stadig nogle euros i overskud, ligger der i omegnen af Elche Europas største skofabrik Salvador Artesano med et stort fabriksudsalg.
 
Salvador Artesano
Kamilla og Morten