Området / Strande

Strande

På vej ind til byen består de første strande af små klippebugter. Første bystrand er Los Locos med god sandstrand og mange hyggelige restauranter og barer. Dernæst El Cura, der især om sommeren og i weekenderne er meget livlig, når Madrilenerne søger ud til kysten.

Los Locos

La Mata Stranden- også kaldet Torrelamata- er den længste (2.2 km) og nordligst beliggende strand med fint sand og en smuk promenade. På strandpromenaden er der mange barer og små restauranter. Om aftenen er der meget stemningsfuldt i byen La Mata, der ligger på den nordligste del af stranden. Mange hyggelige spisesteder, isbarer og torve, hvor lokalbefolkningen hygger sig med at promenere, drikke en con leche, spille petanque og fodbold. Fra boligen er der ca. 2 km ned til stranden. 

La Mata med Buda bar
 
La Mata mod nord 
 
Promenaden
 
La Mata mod syd
 
La Caleta- den ene af to strande ved Cabo Roig- er utrolig børnevenlig, med herlig sandstrand og krystalklart vand. Det er let at få en dag til at gå med at bygge sandslotte, snorkle (ideelt ved klipperne på den anden side af marinaen) og spise en is eller et let måltid på den stemningsfulde chiringuito (strandbar). Fra boligen køres der sydpå ca. 14 km ad kystvejen N-332.
 
La Caleta
 
La Caleta
 
La Caleta ved marinaen
 
 
Kamilla og Morten